Det er ikke dyrt å bruke oss

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kretakonsulenten er etablert for å bistå skandinaver som ønsker å eie sitt eget på Kreta.

Vi hjelper deg enten du skal kjøpe eller har kjøpt og skal restaurere. Vi har eksklusiv kontakt med et samarbeidende nettverk av dyktige eiendomsmeglere i hele Hellas. Vi har også avtale med advokater, regnskapsførere og entreprenører.

Å kjøpe eiendom på Kreta er billigere nå enn for et par år siden, og det er et bredere tilbud. Det er også billig å rehabilitere, så det å kjøpe en tilnærmet ruin og bygge den opp kan være et riktig kjøp for deg med tålmodighet, og kan bli billigere enn å kjøpe helt nytt.

Før vi eventuelt skriver under en samarbeidskontrakt må betingelsene for oppdraget avklares, og de behovene du/dere har klargjøres.

Ved husskjøp fakturerer KRETAKONSULENTEN kr 2000 ved kontraktsinngåelse, og kunden står fritt til å bryte kontrakten når som helst. Da faktureres kun timebruk. Hvis kjøp gjennomføres fakturerer KRETAKONSULENTEN  1% av kjøpesummen.

Skal vi være prosjektledere for restaurering eller nybygg avtales særskilt pris for dette, gjerne per time á kr 600. Ved timebetaling fastsettes et tak på timebruk før ny avtale eventuelt inngås.

Koronasituasjonen

Det er godt å ha utsikt når man er i husarrest.

Kreta har synkende antall koronasmittede nå, som ellers i Europa. Det brukes fremdeles munnbind i butikker, og du må vise coronapass, men det snakkes om å løse opp i løpet av mars.

Alt boligsalg var naturlig nok stoppet opp, men kommer nå sakte i gang igjen. Den kraftige prisstigningen vi hadde enkelte steder før pandemien er dempet, og er tilbake til et mer naturlig nivå.