Det er ikke dyrt å bruke oss

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kretakonsulenten er etablert for å bistå skandinaver som ønsker å eie sitt eget på Kreta.

Vi hjelper deg enten du skal kjøpe eller har kjøpt og skal restaurere. Vi har eksklusiv kontakt med et samarbeidende nettverk av dyktige eiendomsmeglere i hele Hellas. Vi har også avtale med advokater, regnskapsførere og entreprenører.

Å kjøpe eiendom på Kreta er billigere nå enn for et par år siden, og det er et bredere tilbud. Det er også billig å rehabilitere, så det å kjøpe en tilnærmet ruin og bygge den opp kan være et riktig kjøp for deg med tålmodighet, og kan bli billigere enn å kjøpe helt nytt.

Før vi eventuelt skriver under en samarbeidskontrakt må betingelsene for oppdraget avklares, og de behovene du/dere har klargjøres.

Ved husskjøp fakturerer KRETAKONSULENTEN kr 2000 ved kontraktsinngåelse, og kunden står fritt til å bryte kontrakten når som helst. Da faktureres kun timebruk. Hvis kjøp gjennomføres fakturerer KRETAKONSULENTEN  1% av kjøpesummen.

Skal vi være prosjektledere for restaurering eller nybygg avtales særskilt pris for dette, gjerne per time á kr 600. Ved timebetaling fastsettes et tak på timebruk før ny avtale eventuelt inngås.

Koronasituasjonen

Det er godt å ha utsikt når man er i husarrest.

Kreta har også stigende antall koronasmittede nå, som ellers i Europa. Akkurat som i Norge er det noen smitteklynger og de unge som utgjør den største økningen.

Vi som har eget hus styrer hygienen selv og livet går stort sett som vanlig, vi holder avstand, som i Norge, men i Hellas har lockdown vært mye brukt. Husarresten krever at du rapporterer når du går ut, og hva du skal hvor lenge. Å la være kan bli dyrt.
 
Alt boligsalg har naturlig nok stoppet opp. Den kraftige prisstigningen vi hadde enkelte steder i fjor er dempet, og er tilbake til et mer naturlig nivå.